» Egyedi megoldások

Promix 2KE Műanyagipari alkatrész festés

 

Promix 2KE 3:1 két kompnensű alacsony nyomású keverő berendezés. Műanyagipari festőműhelybe telepítettük.

Műszakilag tartalmazza:

- A-komponens tartállyal fedéllel és liftes emelővel, a fedélbe szerelt keverők töredékét fogyasztják a hagyományos légmotorokhoz képest ezáltal a prés levegő felhasználása jóval kevesebb kb. 25%-a

- Promix 3:1 alacsony nyomású két komponensű keverő berendezés

- Speciális B- komponens tartály, az izocinátos B-komponens tárolására. Szilika gél patronon keresztül a levegő nedvességét tartalmát minimalizáljuk és csökkentett nedvességű levegőt juttatunk a nyomótartályba, így kerülve el a B-komponens beszáradását.

- Air-pro EFX-s automata szórópisztolyt szereltünk a robotkarra. A robot vezérlő helységbe egy pneumatikus vezérlő szekrényt telepítettünk ahonnan a kezelők a gyártáshoz szükséges paramétereket tudják beállítani: körsugár, lapsugár.

 

PROMIX 2KS Műanyagipari alkatrész festés, robotos ellátórendszerrel

Bázis festékek fújása: egy Promix 2KS alacsony nyomású két komponensű keverő, a műanyagiparban több szín kezelésére képes berendezés. 

7 színes Promix 2KS berendezés ennek ellátó rendszeréhez tartozik 7 db A - komponens Triton 308-as membrán pumpa fedélre szerelve, melyek pneumatikus keverővel előremenő anyagnyomás szabályozóval szűrőházzal vannak szerelve. 1 db mosópumpa Triton 308 membrán pumpa fedélre szerelve, kármentő tálcával ellátott kézi emelős állványra szerelve. 1 db B-komponens nyomótartály.

 Fedő lakk (védő lakk) fújása: Promix 2KS alacsony nyomású két komponensű keverő berendezés.

 2 színes Promix 2KS berendezés ennek ellátó rendszeréhez tartozik 2 db A - komponens Triton 308-as membrán pumpa fedélre szerelve, melyek pneumatikus keverővel előremenő anyagnyomás szabályozóval szűrőházzal vannak szerelve. 1 db mosópumpa Triton 308 membrán pumpa fedélre szerelve, kármentő tálcával ellátott kézi emelős állványra szerelve. 1 db B-komponens nyomótartály.

Vezéslés- vezérlő szekrény: A vezérlő szekrény a robot vezérléssel összekötve. A vezérlő szekrényben pneumatikus szelepek illetve proporcionális szelepek találhatók az automata szórópisztolyok szabályzásához. A promix 2KS vezérlő panelje is a robot vezérléshez van elhelyezve a könnyű kezelhetőség érdekében.

A festő kabinban elhelyzett robotra speciális adaptert gyártottunk a két AirPro EFX-es pisztolyhoz, hogy festéket vagy védő lakkot tudjon adagolni a kezelő a pisztoly cseréje nélkül!

Promix 2KE Fémipari alkatrész festés

Promix 2KE 35:1 áttétel viszonyú

A- komponens pumpa szívócsővel 200 literes hordóra. Az A- komponens hordó fedélben, olyan pneumatikus keverő rendszer van, amely meggátolja a festék habosodását még alacsony folyadék mennyiség estén is azáltal, hogy nem engedi a fordulatszámot egy bizonyos szint fölé emelkedni.

B-komponens Bellows pumpa, amely úgy van kilakítva, hogy a pumpában lévő B-komponens nem érintkezik a levegővel, vagyis a dugattyú száron keresztül nem tud a környezeti levegőből nedvességet felvenni. A pumpát kiegészíti egy zárt B-komponens tartály, melyet szilika gél patronon keresztül táplálunk levegővel, hogy elkerüljük a B-komponens beszáradását.

15 méter nagynyomású tömlőszett és AirCombi 4000-S kézi rozsdamentes kézi szórópisztoly

Fémipar felni festés kézi és robotos rendszerhez

Graco Dura-Flo 45:1 pumpa 200 L hordószivócsőlev melegített keringetett rendszer alkalma kézi és robotos szórástechnikához. Nemesacél-konstrukció: Különféle fémekhez, beleértve a víz-alapú festékeket és lakkokat, valamint a sav-katalizált anyagokat. 2-golyós dugattyús szivattyú új légmotor-design-nal: A visszatérési pontban a szélsőségesen gyors átkapcsolás csökkenti a pulzációt és konzisztens szórósugarat eredményez. 

Elektrosztatikus festés vízbázisú festékekre

A PRO XsWB külső töltést használ a koronaáram be van húzva a tűhegyhez az érzékelőben lévő elektródában, így adagolva az anyagot ahogy áthalad a koronaáramlaton . Az anyag földelve van a pisztolyban . Nem izolációs rendszerű nincsenek speciális csövek. Csökkenti a cirkulációs rendszerben a vízbázisú anyagokkal kapcsolatos működési költségeket .Jobb átviteli hatékonyság mint egy hagyományos levegős szórópisztolynál .Nem kell karban tartani és egy izolációs rendszerre pénzt költeni a pisztoly levegőmeghajtású és 60 kV-os, könnyű üzembe állítást és működést tesz lehetővé elérhető a feszültség ellenőrzését segítő Intelligens kijelzővel. 

UV lakk szóró berendezés

Zárt lakk tároló tartály. Triton 308 as rozsdamentes membrán pumpa, fűtőgység és anyag visszakeringetés az AirPro EFX ultraprecíziós anyagmennyiség állítású automata szórópisztolytól, az anyagtömlő szintén fűtött, hőfok szabályozási lehetőség 0-80 celsius fokig, amit az adott UV lakk igényel.

Graco FRP gélszóró berendezés

13:1 gélszóró berendezés, zárt kocsira szerelt kivitelű, hogy a szálló gélködtől megvédjük a berendezést. 30 literes géltartály, peroxid tartály, 30 méter tömlőszett és egy RS külső keveréses gélszórópisztoly.

A gélköpeny egy színezett poliészter, amely a kompozit termék esztétikus, látható felszíne. A gélköpenyt 1,5-2,5 mm vastagságban kell a formára szórni. A gélköpeny tipikusan 2%-nál katalizált és 30-45 perc a gélesedési idő. A forma 2-3 óra múlva készen áll a következő műveletre. A gélköpenyt több alkalommal kell a formára szórni. A legtöbb alapanyaggyártó legalább 2 vagy 3 alkalmat javasol a megfelelő.

GlasCraft gélszóró berendezés Graco RS belső keveréses pisztollyal

17:1 áttétel arányú gélpumpa, 200 literes hordóra szívócső, proxid pumpa, peroxid tartály, 9 lieters mosótartály és RS belső keveréses gélszórópisztoly, 7,5 méter tömlőszettel szerelve.

A gélköpeny egy színezett poliészter, amely a kompozit termék esztétikus, látható felszíne. A gélköpenyt 1,5-2,5 mm vastagságban kell a formára szórni. A gélköpeny tipikusan 2%-nál katalizált és 30-45 perc a gélesedési idő. A forma 2-3 óra múlva készen áll a következő műveletre. A gélköpenyt több lkalommal kell a formára szórni. A legtöbb alapanyaggyártó legalább 2 vagy 3 alkalmat javasol a megfelelő. 

Wolfangel gélszórás

Wolfangel 45:1 áttételű külső keveréses 2 színes gélszóró berendezés, 200 lieteres hordóra gélszívócső, peroxid pumpa 30 lieteres peroxid tartáyhoz, szűrőház és 2 nagynyomású tömlő visszahúzó dobbal felszerelve a kabin. A kabinban tömlőszett tartó gém.

Wolfangel két komponensű külső keveréses gélszórópisztoly, a tömlőszett áll a peroxid csőből, peroxid porlasztó levegőcső, színváltáskor a tömlővisszahúzó dobról a megfelelő színcsövet lehúzva csatlakoztathatja a szórópisztolyhoz. Mosás nélkül és rendkívül gyorsan lehet színt váltani.

Bővebb információ a kompozit berendezéseknél!

Gyanta és üvegszál szórás GlasCraft Wolfangel

Wolfangel belső keveréses üvegszál szóró berendezés, alacsony szóró nyomás 4 bar alatt, lehető legkisebb sztirol kibocsátással, 8 mm-es rövid öblítő szakasszal,  az alacsony nyomás miatt a tömítések élettartama hoszabb, 5 mm belső átmérőjű fúvóka. A gyanta szívócső akár 200 vagy 1000 lieteres konténerre is bővíthető. Peroxid pumpa szívócsővel 30 lieteres peroxid tartályhoz. Külön keringetési lehetőség a gyanta és a peroxid anyagokhoz, a megfelelő légtelenítéshez. Mosótartályból aceton-levegő keverék lép ki a pisztoly felé így kevés aceton felhasználásval hatékonyan tisztítja ki a pisztoly belsejéből a bekevert anyagot. Kiegészítésként rendelhető hozzá: Peroxid stop rendszer: Amely figyeli a peroxid áramlását, és ha nincs áramlás valamilyen műszaki okból kifolyólag, dugulás vagy tömlő szakadás esetén, megállítja a szórást és hangjelzéssel figyelmezteti a kezelőt a hibára. Ez különösen ajánlott nagy munkadarabok esetén, mivel így elkerülhető a selejt gyártása. Továbbá kiegészíthető a berendezés egyedi gyártású gém tartószerkezettel, amely tartja a tömlőt és az üvegszálat a munkadarab fölött.

 

Gyanta csillám kerámiamia szórás

Egyegi berendezés a tartály és a szórópisztoly között keringetett anyag mozgatás 200 l gyantatartály keverővel Binks Granit Gun pisztollyal rotaméteres katalizátor adagolóval Graco Triton 3D 350 pumpával. 

Fordulatszám kijelzős keverő egység

Precíz előkeverő berendezésre van szüksége meghatározott fordulatszámon? Megoldás a pneumatikus energia ellátású és pontos, nyomatékos IBK levegőmotorral szerelt egységünk: PS-1A. extra funkciókkal üzemi igényekhez igazítható berendezés. 

1 komponensű ragasztó szórás

Triton 308 as membrán pumpa szívó csővel és anyagnyomás szabályozóval, mobil kocsira szerelt kivitel. Tömlőszett és Graco Airpro ragasztó szóró pisztoly oldható és vízbázisú ragasztó-és tömítőanyagok szórására kifejlesztett egyedi légsapkák. Az anyag felvitele egy kis mintától egészen a széles legyező mintáig lehetséges. Csak hagyományos technológiával hozzáférhető Elérhető 2 féle tű/fúvóka méretben, 1.3 mm és 1.8 mm.

2 komponensű ragasztó szorás

Husky pumpa, mobil kocsira szerelt kivitel a ragasztó tartály fogadására illetve az aktivátor tartály fogadására. A nyomásszabályozók a mobil kocsira lettek felszerelve, amelyen az üzemei nyomásokat, gyártási paramétereket egyszerűen be lehet állítani, mint például az aktivátor mennyiség szabályozást és porlasztó levegő szabályozást biztosítja. Maximum 15 méter tömlőszettel szerelehető illetve 2 féle pisztoly típusssal HS25 vagy MACH 1 PCX elérhető.

Elektrosztatikus festés oldószeres festékekre

GRACO Pro XS 3,4 elektrosztatikus oldószeres és vízbázisú szórópisztolyok, elektrosztatikus berendezések. Dekorációs rétegek manuális felvitele. Fémrétegzés és más nagy vezetőképességű anyagok. Festékenként egy pisztoly optimális ergonómia az anyagmegtakarítás érdekében. Helyettesíti a PRO 3500 pisztolyt! A konkurencia 60 kV-os pisztolyainak figyelése. Pl. általános fémfeldolgozás, mezőgazdaság és építőipar 

Keringtetett rendszer kézi pisztollyal

Egyedi festéktulajdonságokhoz és a felhasználandó anyagmennyiségekhez igazított berendezések készítése. Keringetett rendszer Triton 308 membránpumpa és AirPro kézi szórópisztoly, egyedi összeállításban.

Robotos festék ellátó rendszer

Két komponensű poliészter lakk adagoló berendezés. Pneumatikus hajtással és fogaskerékszivattyús adagolással, robotkarra szerelt mixer blokk gyanta és peroxid illetve mosó ágak bekövetve. Statikus keverő, anyagnyomás szabályzás és automata szórópisztoly szórja a bekevert lakkot. Rövid fazék idő miatt a robotkarra kellett felszerelni a statikus keverőt és a hatékony tisztítást aceton-levegő keverék biztosítja.

Time: 0.1724 ms | Memory: 8.76MB | Version: 2.0