» Kompozit gyártó gépek, Gél- Gyanta- szálszóró RTM, PU Habszóró » Formaleválasztó szórás, felület ionizálás portalanítás

Formaleválasztó szórópisztoly Schütze W3 FZ Duo 2L nyomótartály

SCHÜTZE W 3/FZ-Duo
Finomszóró pisztoly a formaleválasztó folyadékok megfelelő felhordásához. Elérhető fúvóka méretek:
0,2; 0,3; 0,5; 0,8; 1,0 mm Ø

Tű és fúvóka:
Rozsdamentes acél alapanyagú, a pisztoly szórásképe lehet normál lapsugaras, vagy körsugaras is a rendelt levegősapka függvényében- Spirális fúvókák is elérhetőek pl. ragasztókhoz. A szórópisztolyhoz elérhetőek különböző fúvóka toldók is.

Pisztoly test:
Eloxált felületű, kék alumínium. Tömege: 245g

SCHÜTZE Nyomótartályok a Vol./...
Sorozatból szinte minden szórásos anyagfelhordási feladatra alkalmasak és széles töltési térfogat választékban elérhetőek:
1, 2, 4, 6, 10, 20 és 40 ltr.

Alapanyagok:
1 - 10 liter = alumínium
20 + 40 liter = Rozsdamentes acél

Opciók:
Légmotoros keverők és csatlakozások többféle szórópisztolyhoz elérhetőek a tartályok maximális üzemi nyomása: 2,5 bar                                                                                                                                                                                                     

Letölthető anyagok
SCHÜTZE W 3/FZ-Duo ProspektusSCHÜTZE Nyomótartály gépkönyv

Meech Ionizáló

Mi okozza a sztatikusságot?
A leggyakoribb okok közé tartozik a súrlódás,nyomás és elszakadás. Példákat lehet sorolni
kezdve a mûanyag film letekercselésétôl a mindennapos kisülésekig, amikor az autónk vagy otthonunk kilincse megráz minket. További okok közé tartozik az indukció, amikor is egy szigetelô anyag feltöltôdhet amennyiben elektromos területre kerül. Hômérséklet változás is elôidézhet sztatikus feltöltôdést; nagyon jó példa erre a sztatikus töltés megjelenése injekciós öntödék hûlésekor.

Leírás:
A 983v2 sztatikus töltöttség kimutató eszköz. Pontos mérések elvégzését teszi lehetővé a gyártási területen. Nagyon előnyös eszköz, hiszen megmutatja hogy mennyire hatékony egy-egy ionizáló berendezés a műanyag termékek esetében.
A 954 Pisztoly egy kézben tartható ionizáló berendezés, mely széles skálájú felhasználási lehetőségeket biztosít felhasználójának. A pisztollyal semlegesíthetjük a sztatikusan feltöltődött felületeket, használatával megszűntethetjük, illetve megelőzhetjük a felületi porszennyeződést.
A 954-es model egy könnyű berendezés, mely egyszerűen, csendesen és hatékonyan működik.
A 954-es model közvetlenül a 904 tápegységre csatlakozik (lásd a 904 adattáblát), működéséhez tiszta, száraz sűrített levegőre is szükség van.
Meech Model 904 egy tápegység, mely folyamatos, 7kV feszültséget biztosít Meech ionizáló berendezéseinek mûködéséhez. 100-120v illetve 200-204v bemenõ feszültségre állítható. Szükséglettõl függõen50Hz és 60Hz változatban kapható.
A 904 tápegység egyedi tervezésének köszönhető a módosított, hosszabb váltakozó feszültségi ciklus. A tápegységet automatikus termelői soron gyártjuk, így egy maximálisan megbízható, mérnöki pontossággal összeállított, hosszú élettartamú terméket kapunk.
Letölthető anyagok
Meech Magyar katalógus Meech_Static_Control_BrochureStatic_Locator

Time: 0.1983 ms | Memory: 8.66MB | Version: 2.0