» Kompozit gyártó gépek, Gél- Gyanta- szálszóró RTM, PU Habszóró » Habszóró gépek berendezések Novag Polyurea szórógép

NOVAG I hidraulikus meghajtású adagolóegység Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat

Jellemzők és jellemzők

Az új NOVAG I hidraulikus meghajtású adagolóegységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Sajátos konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, egyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen csökkenti

A Novag - I adagoló egységet Polyurea kémiai rendszerek alkalmazására tervezték poliuretánhabosításhoz és bizonyos kétkomponensű epoxi rendszerekhez.

Fő fűtési rendszer két független, tömítések nélküli fűtőberendezésből áll. Minden fűtőberendezésnek két 900 W-os fűtőeleme van, amelyek teljes teljesítményét 1800 W-nak adja, valamint a rendszer megfelelő működéséhez szükséges vezérlő és biztonsági mechanizmusokat. Különleges konfigurációjuk lehetővé teszi a hőmérséklet-különbséget (ΔT) 30 ° C-on és az alkalmazási hőmérsékletet 80 ° C-on normál környezeti hőmérsékleti körülmények között.

Kezelőpanel

A kezelőpanel egy érintőképernyőről áll, amely speciálisan tervezett szoftvert tartalmaz, hogy megkönnyítse az összes munkaparaméter gyors és könnyű kiválasztását és vezérlését. Kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a folyamat minden hibáját a termékek megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében.

Kiegészítő szolgáltatásként a fázishálózati riasztást beépítik a tervezésbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák vagy hibák miatt, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Elsődleges fűtési rendszer

Az elsődleges fűtési rendszer két különálló, független csőfűtésből áll. Mindegyik fűtőberendezés két 900 W-os fűtőelemmel rendelkezik, amelyek 1800 W teljes teljesítményt szolgáltatnak a biztonsági funkciók szükséges vezérlésével a rendszer pontos és megbízható teljesítménye érdekében.

 

Max adagolási mennyiség    5 kg / perc  90 Bar   4,5 cc

Max adagolási mennyiség     6 kg / perc  90 Bar   7,6 cc

Fűtött tömlő rendszer

Az új Novag I különböző tömlőválasztékkal felszerelhető:

- Kisfeszültségű fűtött tömlő 48 m-ig. Ehhez az opcióhoz további 2000 W-os transzformátor szükséges.

- 230 V-os fűtött tömlő rögzítéssel és csak 20 m hosszúsággal.

Új NOVAG A pisztoly - könnyű tisztítás és karbantartá

Az új NOVAG A pisztoly olyan ügyfelek számára fejlesztették ki, akik a könnyű tisztítás és karbantartás miatt kedvelik a levegő tisztítási koncepció kialakítását.

NOVAG III hidraulikus meghajtású adagolóegység

Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat

 

Az új NOVAG III hidraulikus meghajtású adagoló egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosításához. Részleges konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen lerövidíti a karbantartási időt.

 

új szabadalom MONOBLOC SZIVATTYÚ RENDSZER

A kettős működésű hidraulikus henger két közvetlenül szembenálló kémiai arányos szivattyút hajt. Ez az új, megerősített kialakítás aszimmetrikus terheléseket eredményez és biztosítja a szivattyú tömítőtömítéseinek hosszú élettartamát, valamint állandó stabilizált nyomást biztosít a kémiai komponensek tökéletes keveredése érdekében. Számos szivattyúméret áll rendelkezésre a különböző térfogat-arányok eléréséhez.

  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 160 bar 12 kg / perc
  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 240 bar   8 kg / perc

NOVAG III PLUS hidraulikus meghajtású adagolóegység

JELLEMZŐK ÉS JELLEMZŐK

Az új NOVAG III PLUS hidraulikus hajtású arányosítás egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek két komponensű rendszerből, amelyek nagy pontosságú biztosítja a kémiai komponensek legjobb keverési minőségét. Az adott konfiguráció megkönnyíti az összes alkatrészhez való hozzáférést, leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen csökkenti a karbantartási idő.

NOVAG LOGGER -

A legjobb alkalmazás-vezérlő eszköz Ez egy elektronikus adatgyűjtési rendszer.
Az arányosító egység munkamenetei során az összes mérési értéket és paramétert, például a hőmérsékletet, a nyomást, a munkaidőt, a riasztásokat, az arányt és a termékfogyasztást rögzíti és tárolja egy USB-eszköz (Pen Drive). A No-vagLogger szoftver segítségével a rögzített adatok vizualizálhatók, elemezhetők, kinyomtathatók és grafikusan ábrázolhatók bármely személyi számítógépen.

  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 160 bar 12 kg / perc
  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 240 bar   8 kg / perc

 

NOVAG V hidraulikus meghajtású adagolóegység

Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat

JELLEMZŐK ÉS JELLEMZŐK

Az új NOVAG V hidraulikus meghajtású arányosító egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Részleges konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen lerövidíti a karbantartási időt.

 

A kezelőpanel egy érintőképernyőről áll, amely speciálisan kialakított szoftvert tartalmaz az összes munkaparaméter kiválasztásának és ellenőrzésének megkönnyítésére gyors és egyszerű módon. Egy ilyen kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a működés minden hibáját a folyamatban a termékek megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében. Kiegészítő szolgáltatásként a fázishálózati riasztást beépítik a tervezésbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák miatt, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

 

A tömlőfűtési rendszert 4000 W-os leválasztó transzformátorral tervezték, amely akár 93 méteres fűtést is lehetővé tesz (opcionálisan 150 méter). A rendszer magában foglalja a melegített tömlők innovatív koncepcióját, amelyben a rézellenállási elem homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi a termékek alkalmazási hőmérsékletének pontos és egyforma szabályozását, és elkerüli a hagyományosan gyártott tömlőkben keletkező hőkoncentrációkat.

 

  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 160 bar 22 kg / perc
  • Max. Adagolási mennyiség 1: 1 @ 240 bar 12 kg / perc

NOVAG V PLUS hidraulikus meghajtású adagolóegység

Poliuretán hab / poliurea / PU bevonat

Jellemzők és jellemzők

Az új NOVAG V PLUS hidraulikus meghajtású arányosító egységet úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az ipari hab legigényesebb követelményeinek, kétkomponensű rendszerek helyben történő alkalmazásakor, amelyek nagy adagolási pontosságot igényelnek a kémiai alkatrészek legjobb keverési minőségének biztosítása érdekében. Sajátos konfigurációja megkönnyíti az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, egyszerűsíti a vezérlési funkciókat és jelentősen lerövidíti a karbantartási időt.

 

Érintőképernyős kijelző

A NOVAG által kifejlesztett új érintőképernyős kijelző integrálja az intelligens PLC szoftverrendszert, amely teljes ellenőrzést és információt nyújt a felhasználónak az alkalmazás előtt, alatt és után. Az új szoftver lehetővé teszi a végfelhasználó számára, hogy konfigurálja az egyes rendszerek alkalmazási paramétereit, amelyeket a gép automatikusan szabályozni fog, hogy az üzemeltetőnek ne kelljen aggódnia az egyes használt rendszerekhez megadott megfelelő hőmérsékletek és nyomások miatt. A kifinomult riasztórendszer figyelmezteti az üzemeltetőt a folyamat minden hibájára a rendszer megfelelő alkalmazásának biztosítása érdekében. Kiegészítő szolgáltatásként egy fáziscsatlakozási riasztást is beépítettek a tervbe, hogy elkerüljék a költséges javításokat a hibák bekapcsolásakor, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

 

Ez a forradalmian új rendszer csatlakoztatható és vezérelhető egy külső számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon keresztül. A gép kijelzője a kiválasztott eszközben megjelenik az egység távvezérléséhez, elkerülve, hogy bármikor kezelő legyen a gép előtt a monitorozáshoz vagy a változtatások elvégzéséhez

Az új NOVAG M Mechanical öntisztító szórópisztoly

Az új NOVAG M Mechanical öntisztító szórópisztolyt úgy tervezték, hogy a legjobbat kínálja a minőség keverése a piacon, amikor arról van szó poliuretán hab, elasztomer bevonatok és poliurea alkalmazása. Egyedülálló magas és alacsony, kimeneti konfigurációk lehetőséget nyújtanak a munkára széles áramlási sávval, egyetlen fegyverrel. A GDI pisztoly könnyű, tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető fenntartani.

A HI-TECH 2.25: 1 pneumatikus meghajtású szivattyú

A HI-TECH 2.25: 1 szivattyú pneumatikus meghajtású, kettős hatású, váltakozó szivattyú folyadékok mozgatására, maximális viszkozitása 2000 mPas.

A sűrített levegő váltakozóan növekvő és csökkenő mozgást okoz a pneumatikus dugattyúban, amelyet összekötőrúd segítségével továbbítanak a szivattyú felső és alsó kamrájának dugattyúihoz, ezáltal beszívja és meghajtja a folyadékot. A folyadék kimeneti nyomása 2,25-szer nagyobb, mint a pneumatikus dugattyú mozgását okozó légnyomás.

A folyadékkal érintkezésbe kerülő összes anyag a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készül

Time: 0.1758 ms | Memory: 8.7MB | Version: 2.0