» Zöld megoldások

Spóroljon a festékeken akár 20% mennyiséget

Spóroljon a festékeken akár 20% mennyiséget Préslevegő előkészítés ipari alkalmazásokhoz

Az airmatic rendszerrel nagyobb rétegvastagságot érhetnek el a széleken is rogyás/ festékfolyás nélkül. A karosszéria fényezés során a nehezen kiszórható részek is több festéket kapnak az airmatic rendszer segítségével és kevesebb a szennyeződés a festésben. Ugyanakkor anyagmegtakarítást is tapasztalunk. A berendezés rövid ideig nem állt rendelkezésre és észrevehető volt, hogy a kézi fényezők hiányolták az egyszerű munkavégzést és kiestek a megszokott munkaritmusból. Nem szerettek az airmatic nélkül festeni. A Maas a legújabb airmatic rendszert vásárolta meg préslevegő fűtéssel, mivel korábbi rendszere elhasználódott és az nem tudta már adni a korábbi előnyeit.

Nagy légmennyiséget kezelő airmatic rendszer, több automata szórópisztoly porlasztólevegő ellátásához

Letölthető anyagok
Airmatic Préslevegő előkészítők magyar katalógus

ProMix® PD2K Adagoló berendezés - hihetetlen megtérülés

Összehasonlítva a többi elektronikus 2k berendezéssel a piacon, a PD2K hihetetlen megtérülési jellemzőkkel rendelkezik.

Övön a  keverés a hagyományos 2 k berendezésekhez képest akár 80% megtakarítás Lecsökkentett bekevert anyag mennyiség a rendszerben. Így a rövid fazékidejű festékek is remekül szórhatóak Csökkentett színváltási idő egy szórópisztoly esetében is A felhasználó az övére akaszthatja vagy akár kézben is tarthatja a mixer egységet,hiszen alacsony a tömege

 


ProMix PD2K azért készítettük hogy mosófolyadékot és bekeveretlen festéket takarítson meg önnek:

Napi több színváltásra tervezve Rugalmasan alkalmazható több színváltás esetén is Alacsony fazékidejű anyagokhoz Az alacsony bekevert anyagmennyiség mindig friss anyagáramot biztosít szóráskor Magas költségű anyagokhoz Minimalizált festékhulladék és felhasználatlan festékanyag mennyiség  

Letölthető anyagok
PD2K E katalógus EN

Dugattyús nyomaték-légmotorok

Mint folyadékok szórástechnikai berendezéseivel foglalkozó cég, elsődleges fonosságúnak tartjuk, hogy vásárlóink a lehető legmagasabb minőséget és környezetbarát, energiatakarékos megoldást alkalmazzanak. Mint azt tudjuk, a préslevegő rendkívüli költségeket hordoz magában, amivel a hagyományos festék és folyadék keverők nem bánnak megfelelő takarékossággal. Tökéletes megoldás a gazdaságos légfelhasználáshoz az általunk kizárólagosan forgalmazott és igény szerint egyedi műszaki megoldásokkal együtt telepített keverő motor család. Meg fog lepődni. Préslevegőt alkalmaznak, de a hasonló, hagyományos keverőmotorokhoz képest akár 80 %-os légmennyiség megtakarítást is jelenthetnek !Préslevegővel vezérelt, dugattyús légmotorok. Maximális forgatónyomaték, alacsony préslevegőnyomás szükséglet, nagyon halk működés. 4-32 Nm nyomatékú változatok !

 

Ez a keverő motor nem gyorsul fel a kevert folyadék mennyiségének fogyásával, így nem habosítja fel az edényben lévő festéket, lakkot. Több motor egy helyiségen belüli alkalmazása szinte semmilyen hangterhelést nem jelent. Ez rendkívül fontos a dolgozók hallásvédelme szempontjából. Minden keverő motor ATEX minősítésű, kifejezetten veszélyes anyagok mozgatásához lettek kifejlesztve. Szélles keverő lapát típus választékot kínálunk a motorokhoz, amelyek között minden festékfajta felhasználója megtalálja a megfelelőt.

 

A festékkeverés új korszaka!

Préslevegővel működtetett, több hengeres dugattyús keverő motor. Váltsuk le az villanymotoros keverőket is! Miért akar elektromosságot vinni egy tűzveszélyes anyagokkal teli helyiségbe? Mi kínáljuk önnek a megfelő alternatívát, az új TYP-3 keverő motorunkkal. Finoman állítható sebesség tartomány, 60-800 fordulat/ percig. Villanymotorokat megszégyenítő csendesség és nyomaték. A hagyományos préslevegős keverőmotorokhoz képest csupán 15% préslevegő felhasználás !

Easyflow Lamin-air

Használata már egy alkalom után kifizetődő. A HVLP és más vezető szórástechnológiákat 15-40 %-kal meghaladó hatékonyságával a LaminAir nyomásos szórópisztoly pénzt takarít meg az Ön számára. A köpenyeken jelentős megtakarítást érhet el, oly mértékben, hogy a pisztoly gyakran már egy havi használat után visszahozza az árát. A szórópisztoly LaminAir szabadalmaztatott levegőáramú technológiát használ, amellyel csökkenti a céltárgyról való anyag visszacsapódást és ködképződést, amelyek a fő okai az anyagveszteségnek. Ha több anyag éri el a céltárgyat, kevesebb kerül a levegőbe, és ragad be a tartály levegőszűrőibe valamint a rendelkezésre álló maszkoló anyagokra. Ez csökkenti a felhasznált anyag és a veszélyes hulladék kezelésének költségeit. A LaminAir pisztoly prezíc alkalmazhatósága miatt kevesebb maszkolás szükséges, és így csökken az előkészítésre fordított munka. Ezen felül a LaminAir továbbfejlesztett porlasztó technológiája magasabb minőséget eredményez, így növeli az Ön versenyelőnyét, mivel jobb termékeket szállíthat ügyfelei számára. Préslevegő takarékos, rendkívül magas átviteli arányú kézi és automata szórópisztolyok. Egy termék, amely sokat tesz a zöldebb gyártásért. Aztalosműhelyeknek lakkokhoz, lazúrokhoz, festékekhez ideális alacsony és közepes anyagviszkozitásig. Műanyag és fémipar számára alacsony és közepes viszkozitású alapozókhoz, fedő festékekhez.
-Felsőtartályos szórópisztoly.
-Alsó betáplálású rendszerpisztoly.
-Automata szórópisztoly.

 

  Az előbbi képeket a "Particle Image Velocimetry" (PIV) eszköz készítette, a pisztolyok 10 psi-s légsapka nyomásánál. A képek a szórásminta felét mutatják. A pisztolyok alsó irányban szórnak a képek tetejétől a kép alján található sima felszínig, ahogy a jobb oldalon található diagram mutatja. A színek a részecskék sűrűségét mutatják (egy Doppler Radarhoz hasonlóan), a sötét területek a legsűrűbbek, a világoszöld és kék területek pedig kevésbé sűrűek. Mind a HVLP, mind a LaminAir pisztolyt ugyanolyan szóráskörülmények között tesztelték. 

 

 
A pisztolyon belüli turbolencia statikus töltést biztosít
 • A köpeny részecskék egymást taszítva egyeseket kilöknek a szórássugárból
 • Az ellentétes töltettel szennyezett anyag a köpenybe kerül ????
Magasabb levegőnyomás szükséges
 • 25-40 psi a bemeneti nyílásnál 10 psi-t eredményez a légsapkánál
 • A pisztolyok belüli veszteség 15-30 psi
A magas belső nyomás „robbanást” okoz a légsapkánál
 • A levegő kikerül a szórássugárból
 • A köpenyrészecskéket elviszi a levegő, így „anyagfelhő” keletkezik
Egyenletes átjárók és nagysebességű kanyarok
 • Csökkenti a súrlódást és a turbolenciát
Kevesebb akadály
 • A folyadéktűk, rugók, és egyéb alkatrészek elkülönülnek a légáramlási útvonalaktól
Minimalizált levegő úttávolság
 • Kisebb fali surlódás = alacsonyabb nyomás
Kisebb légterjedelem a légsapkánál
 • Az alacsonyabb működési nyomás kisebb robbanóhatást eredményez

 

 
A HVLP pisztoly sűrűsége nem egyenletes
 • Ezt a naracs színű részek mutatják
A festékrészecskék rögtön a levegőbe szöknek amint elhagyják a szórássugarat.
 • A levegő nyomástalanít, így festékrészecskéket visz magával
Látható az anyagvisszacsapódás a vezető HVLP pisztolynál
 • Ezt jelzi a kék felhő amely a lent található sima felszínből emelkedik fel.
A terjedő levegő a felszínnek ütközik és nem tud továbbhaladni
Az anyag egyenletes eloszlású
 • A képen minimális narancsszínű folt található
A LaminAir Réteges Légáramlás Technológiája gyakorlatilag kiküszöböli az anyagmellészórást
 • Kevesebb levegő szorul be a köpeny alá
Csökkentett részecskefelesleg és VOC
 • Az anyag a céltárgyra kerül

 

Magas átviteli hatékonyság a lehető leg minimálisabb mellészórással és ködöléssel !

 

Time: 0.1408 ms | Memory: 8.68MB | Version: 2.0