HÍREK

EcoBell2 SL EC és DC szóró harang és elektrosztatikus harang porlasztó

Töltse meg új élettel az alkalmazástechnikai Termékeit az EcoAUC Bell vezérlés segítségével.

1. PLC vezérlése és szelep-technológiája lehetőséget Nyújt az EcoMCC3 színváltó rendszer irányítására akár 10 színig.

2. Az adagolást a nagyon magas hatékonyságú EcoPump9 GW fogaskerék szivattyú biztosítja, vagy a kompakt kialakítású EcoFlow nyomásszabályozó.

EcoBell2 SL EC
Külső korona töltésű szóró harang

Az EcoBell2 SL EC szóró harang alkalmazható vízbázisú festékek elektrosztatikus felhasználásához. Kifejezetten a nagy anyagmennyiségű és gyártási sebességű műveleteknek az ellátására lett kifejlesztve. A festéket a szóró harang peremén a centripetális erő porlasztja el a kívánt mértékben, majd a külső korona biztosítja annak elektrosztatikus feltöltését. Homogén porlasztást biztosít 50-700 ml/perc anyagmennyiség felhasználási tartományon belül miközben jelentősen megnöveli a festés sebes-ségét elsőrangú felületi minőség biztosítása mellett.

EcoBell2 SL DC
Direkt feltöltésű elektrosztatikus harang porlasztó

Az EcoBell2 SL DC egy magas fordulatszámú elektrosztatikus porlasztó, amely a hagyományos porlasztólevegős szórás technikákkal szemben akár 20%-al hatékonyabban használható még elektrosztatikus töltés nélkül is. Minden festékhez használható. Kifejezetten nagy gyártási sebességekhez és magas anyagfelhasználási mértékhez lett tervezve. A harangot egy levegős turbina működteti, a festék elektrosztatikus feltöltődéséről pedíg közvetlen feltöltés gondoskodik.

📄 Dürr ECOBELL2 SL EC harang es elektrosztatikus harangporlasztó magyar 

📄 Dürr ECOAUC Bell elektrosztatikus harangporlasztó magyar

📄 Dürr ECOBELL2 DC harang es elektrosztatikus harangporlasztó magyar